Διαφήμιση
Παρασκευή, 01 Μάρτιος 2024 23:20

Ηρθε η 2η γενιά ZLX G2 της Electro-Voice

Με περισσότερα από 1 εκατομμύριο πουλημένα κομμάτια, το ZLX αποτέλεσε εδώ και περίπου 11 χρόνια (από το 2013 που παρουσιάστηκε) ένα ηχείο αναφοράς στην κατηγορία τιμής του. Πλέον ήρθε η ώρα να παραδώσει τη σκυτάλη στο νεότερο αδελφό του, το ZLX G2 που πραγματοποίησε σήμερα το παγκόσμιο ντεμπούτο του.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, βελτιώνεται…
Η 2η γενιά ZLX, το ZLX G2 κρατάει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που έκαναν τον προκάτοχό του τόσο δημοφιλή (output, frequency range, στιβαρότητα και συνδεσιμότητα) και τα εμπλουτίζει περαιτέρω, ενώ προσθέτει μια παλέτα από νέες δυνατότητες στους τομείς του remote control/mixing και του stereo streaming.
Το νέο ZLX G2 θα έχει διευρυμένο lineup καθώς η γκάμα του περιλαμβάνει συνολικά 3 δίδρομα μοντέλα 8” (νέο για τη σειρά), 12” και 15” ιντσών σε ενεργές και παθητικές εκδόσεις. Το ZLX G2 όπως είπαμε διευρύνει περαιτέρω τις επιδόσεις του προκατόχου του, καθώς επιτυγχάνει υψηλότερα επίπεδα SPL, πιο εκτεταμένη απόκριση συχνότητας, μεγαλύτερη συνδεσιμότητα, ενώ θα είναι ακόμα πιο εργονομικό και ευέλικτο.

Superior engineering, superior sound
Πιο συγκεκριμένα, το μέγιστο SPL αυξήθηκε στα 129 dB (στο μοντέλο ZLX-15P-G2), ενώ τα ακόμα ποιοτικότερα υλικά εγγυώνται υψηλή απόδοση και απροβλημάτιστη καθημερινή χρήση. Το γούφερ και το compression driver σε κάθε ZLX G2 φιλοξενούνται σε έναν πατενταρισμένο SST (Signal Synchronized Transducers) κυματοδητό, υποστηρίζοντας έτσι διευρυμένο συχνοτικά φάσμα όσον αφορά το χαμηλό και βελτιστοποιημένο διάγραμμα κάλυψης και στους δυο άξονες.

Εξυπνος, απομακρυσμένος έλεγος και connectivity
Οι αυτοενισχυόμενες εκδόσεις του ZLX G2 είναι “Powered by Dynacord” καθώς ένας τελικός ενισχυτής Class-D με αποθέματα ισχύος 1000 W φροντίζει για την επαρκή οδήγηση του ηχείου κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες οδήγησης, ενώ περιλαμβάνει κι ένα ενσωματωμένο ψηφιακό μίξερ 4 καναλιών με τρείς εισόδους και υψηλής πιστότητας effects. Το μίξερ υποστηρίζει δυο XLR/TRS combo jacks και διαθέτει 24 V phantom power και Hi-Z compatibility. Επιπλέον το μίξερ υποστηρίζει λειτουργία AFS (automatic feedback suppression), ducking, compression, loudspeaker delay settings και πολλές άλλες δυνατότητες.

Διατίθενται επίσης 5 system mode settings, που είναι τα εξής: Music, Live, Speech, Club και FRFR (full range, flat response). Η τελευταία λειτουργία FRFR θα σας φανεί ιδιαίτερα λειτουργική αν χρησιμοποιείτε modeling processors και guitar cab simulators. Τα ενεργά ZLX G2 περιλαμβάνουν επίσης Electro-Voice  subwoofer presets για την ρύθμιση gain και time alignment, και την επίτευξη της καλύτερης δυνατής λειτουργίας με το συνοδό sub. Επιπλέον, high pass (HP) filters είναι διαθέσιμα μέσω DSP.

QuickSmart Mobile app για εύκολο ασύρματο pair και link
Ολες οι λειτουργίες του ηχείου και του ενσωματωμένου ψηφιακό του μίξερ μπορούν να ελεχθούν απομακρυσμένα με της εφαρμογής QuickSmart Mobile app της Electro-Voice που είναι διαθέσμη για iOS και Android. Η εφαρμογή επιτρέπει το pairing και την ομαδοποίηση έως και έξι φορητών ηχείων Electro-Voice (που διαθέτουν Bluetooth), σε οποιοδήποτε συνδυασμό.
Υποστηρίζεται επίσης, ασύρματο pair και link μεταξύ δυο ηχείων ZLX G2 σε  stereo setup με τη χρήση Bluetooth true wireless stereo streaming. Το configuration ολοκληρώνεται σε δευτερόλεπτα με τη χρήση του single-knob encoder με LCD. Η νέα έγχρωμη LCD οθόνη είναι πιο ευμεγέθης και με μεγαλύτερη ανάλυση, καθιστώντας ακόμα ευκολότερη τη διαδικασία σεταρίσματος.

Περισσότερες πληροφορίες για το ολοκαίνουργιο ZLX G2 θα σας δώσουν στην Omikron Electronics...

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση