Διαφήμιση
Πέμπτη, 08 Φεβρουάριος 2024 19:35

Νέο Shure Microflex Advance MXA901

Η Shure παρουσίασε στην πρόσφατη ISE 2024 το νέο της συνεδριακό μικρόφωνο οροφής Microflex Advance MXA901 που αποτελεί μια ιδιαίτερα κομψή και στυλάτη υλοποίηση χαμηλού προφίλ που διατίθεται σε 3 διαφορετικά φινιρίσματα: λευκό, μαύρο και αλουμινίου. Μαζί παρουσιάστηκε κι ένα preview του εξίσου νέου λογισμικού Designer 6.0 configuration software που υποστηρίζει διευρυμένο workflow και νέο user interface.

«Βρισκόμαστε στη φάση που οι οργανισμοί και οι εταιρίες αναβαθμίζουν τις αίθουσες συνεδριάσεων και τα meeting room τους, προκειμένου να προσαρμοστούν στο σημερινό εργασιακό περιβάλλον. Απαιτούν τεχνολογία συνδιάσκεψης που υποστηρίζει καλύτερα την υβριδική συνεργασία, ενώ παράλληλα επιθυμούν να ενσωματώνεται άψογα στην αισθητική μιας αίθουσας», αναφέρει ο Evan Groom, conference product manager της Shure. «Το MXA901 συνδυάζει μια ιδιαίτερα κομψή φόρμα με εξαιρετική ποιότητα ήχου, ακολουθώντας τα πρότυπα που θέτει η σειρά Microflex Advance της Shure στην σχεδίαση κορυφαίων συνεδριακών εφαρμογών. Για χρήστες που ενσωματώνουν πολλαπλές συσκευές Microflex Ecosystem, το νέο Designer 6.0 καθιστά τη διαχείρισή τους εξαιρετικά απλή και ολοκληρωμένη¨.

Το MXA901 έχει διάμετρο 13,5 ιντσών (34 cm) με έξι διαθέσιμα αξεσουάρ βάσης που είναι συμβατά με τους περισσότερους τύπους οροφής και μπορεί να κλιμακωθεί από μικρούς σε μεγάλους χώρους συναντήσεων με μία ή πολλές συστοιχίες. Έχει σχεδιαστεί με την αποκλειστική τεχνολογία Single Zone Automatic Coverage, που βάσει των προδιαγραφών της καλύπτει χώρο 20 x 20 foot space με την ελάχιστη απαιτούμενη διαμόρφωση. Το ενσωματωμένο IntelliMix DSP υποστηρίζει μια σειρά από κρίσιμες λειτουργίες όπως Automatic Gain Control, Acoustic Echo Cancellation, Noise Reduction και Automatic Mixing.

Το Microflex Ecosystem MXA901 χρησιμοποιεί τεχνολογίες και ροές εργασίας που καλύπτουν όλες τις συσκευές Microflex στην αίθουσα, ενώ επιπλέον είναι πιστοποιημένο για χρήση με πολλές πλατφόρμες συνεργασίας, συμπεριλαμβανομένων των Microsoft Teams και Zoom Rooms.

Το Designer 6.0 παρέχει νέες ροές εργασίας, βελτιωμένη εμπειρία χρήστη και interface με Dark Mode και είναι συμβατό για λειτουργικό Mac όσο και για Windows. Ο βελτιωμένος σχεδιασμός επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγούνται σε διαφορετικά δωμάτια και συσκευές, να κάνουν drag and drop τα επιθυμητά στοιχεία του συστήματος στο workspace και να τα αποθηκεύουν ως room designs για τη δημουργία δικών τους templates. Επιπλέον, τα templates του Designer 6.0 μπορούν να αποθηκευτούν ή να κοινοποιηθούν τοπικά για ευκολότερη συνεργασία. Το λογισμικό υποστηρίζει πρωτόκολλα ασφαλείας 802.1x για τη διαχείριση και αποθήκευση ευαίσθητων δεδομένων σε όλες τις πλατφόρμες.

Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο για το ολοκαίνουργιο Ceiling Array Microphone της Shure Microflex Advance MXA901, καθώς και για το software Designer 6.0, θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία SOUNDMAZE Ευθυμιάδης, ενώ ιδιαίτερα κατατοπιστικό είναι και το video που ακολουθεί…

Επαφή
SOUNDMAZE - Ευθυμιάδης
τηλ.210-654 7730

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση