Διαφήμιση
Σάββατο, 27 Ιανουάριος 2024 15:38

Ντεμπούτο για τον ADX3 Plug-On Transmitter

Στα πλαίσια του NAMM Show 2024, η Shure διεύρυνε τα προϊόντα της σειράς – ναυαρχίδας της, Axient Digital Wireless System με την παρουσίαση του νέου Axient Digital ADX3 plug-on transmitter, που ήρθε για να ανταποκριθεί στις αυξημένες ποιοτικές ανάγκες των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στους τομείς του broadcast TV, του location sound κλπ…
Ο εν λόγω plug-on transmitter μπορεί να κουμπώσει σε οποιοδήποτε XLR-terminated μικρόφωνο και να το εισάγει έτσι στον ψηφιακό κόσμο των Axient Digital ADX Series wireless microphones.
Αυτό σημαίνει ότι θα είναι εφικτός ο έλεγχος σε πραγματικό χρόνο όλων των παραμέτρων της μετάδοσης, συμπεριλαμβανομένου της εξάλειψης του ανεπιθύμητου interference μέσω της τεχνολογία ShowLink technology της Shure, η οποία ελέγχει τον ADX3 μέσω ανεξάρτητης 2.4GHz diversity wireless διασύνδεσης.

Το ADX3 διαθέτει ένα ανθεκτικό μεταλλικό κέλυφος στο κέντρο του οποίου φιλοξενείται ένα OLED display που πληροφορεί το χειριστή για τα πάντα.
Ο transmitter υποστηρίζει όλους τους τρόπους διαμόρφωσης, συμπεριλαμβανομένου του High Density, ενώ το ADX3 μπορεί να λειτουργήσει και σε  τυπική λειτουργία για low latency coverage.
Ο πομπός διαθέτει λειτουργία automatic input staging και εξοπλίζει τους χρήστες με κρυπτογράφηση AES 256-bit για ασφαλή μετάδοση. Η μονάδα προσφέρει εμβέλεια λειτουργίας οπτικής επαφής που ανέρχεται σε 300 πόδια (100 μέτρα).
Το ADX3 διατίθεται με δύο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου SB900, με κάθε μπαταρία να παρέχει έως και 6,5 ώρες συνεχούς χρήσης. Η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί μέσω θύρας USB-C, ενώ εναλλακτικά, ο πομπός μπορεί να τροφοδοτηθεί εξωτερικά μέσω USB-C ή από δύο μπαταρίες AA. Η συσκευασία του νέου ADX3 περιλαμβάνει τον πομπό plug-on, δύο μπαταρίες SB900, καλώδιο USB-A σε USB-C, κλιπ/θήκη ζώνης και μια τσάντα με φερμουάρ για αποθήκευση και ασφαλή μεταφορά.

Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία SOUNDMAZE Ευθυμιάδης…

Επαφή
SOUNDMAZE - Ευθυμιάδης
τηλ.210-654 7730

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση