Διαφήμιση
Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2023 13:12

Η ΠΑΝΟΥ ΑΕΒΕ στο «rELATIONship 2023»

Από την εταρία ΠΑΝΟΥ ΑΕΒΕ λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου για τη συμμετοχή της στην εκδήλωση «rELATIONship 2023» που οργάνωσε η Elation για τους αντιπροσώπους της στα κεντρικά της στην Ολλανδία.

Δελτίο τύπου - ΠΑΝΟΥ ΑΕΒΕ
Η ΠΑΝΟΥ ΑΕΒΕ ήταν παρούσα στην ιδιαίτερη εκδήλωση που οργάνωσε η Elation στα μέσα Οκτωβρίου με την ονομασία «rELATIONship 2023» καλώντας στις κεντρικές της εγκαταστάσεις στο Kerkrade της Ολλανδίας τους Ευρωπαίους -και όχι μόνον- αποκλειστικούς της αντιπροσώπους. Η εκδήλωση ήταν ένα είδος «οικογενειακής συνάντησης» και λάβαμε μέρος περί τους 60 αντιπροσώπους, οι οποίοι γνωριστήκαμε μεταξύ τους, ανταλλάξαμε απόψεις και ήρθαμε σε επαφή με τους ανθρώπους της Elation.

‘Το rELATIONship ήταν μια τεράστια επιτυχία’ δήλωσε ο Marc Librecht, Διευθυντής Πωλήσεων, για να προσθέσει... 'για εμάς, ένα σημαντικό μέρος της επιχειρηματικής δραστηριότητας είναι οι σχέσεις που οικοδομούμε και οι αναμνήσεις που δημιουργούμε με μερικούς υπέροχους ανθρώπους. Προσθέσαμε αρκετά νέα μέλη στην οικογένεια Elation τον τελευταίο καιρό και καθώς συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε, γνωρίζουμε ότι οι ισχυροί προσωπικοί δεσμοί είναι που μας κάνουν ξεχωριστή ομάδα».

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Elation στη χώρα μας, θα σας δώσουν στην εταιρία ΠΑΝΟΥ ΑΕΒΕ...

Επαφή
ΠΑΝΟΥ ΑΕΒΕ

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση