Διαφήμιση
Παρασκευή, 23 Φεβρουάριος 2024 11:49

DiGiCo Χατ- τρίκ για τη Bridgestone Arena

Η Bridgestone Arena, (η καλύτερη και πιο bussy αρένα στην Αμερική σύμφωνα με το Pollstar), και έδρα των NHL Predators, πρόσθεσε μια ακόμα DiGiCo στον μόνιμο ηχητικό εξοπλισμό της. Αυτή είναι η 3η DiGiCo που ενσωματώνεται στο οπλοστάσιο της Bridgestone Arena και πρόκειται για μια Quantum338 που ήρθε να προστεθεί στις δυο SD12, και στο ένα ζευγάρι Orange Boxes και τα έξι Racks που ήδη διαθέτει το εν λόγω venue.
Πιο συγκεκριμφένα, η Bridgestone Arena βρίσκεται στο Nashville και αποτελεί το σπίτι των NHL Predators. Εχει κερδίσει τη διάκριση της κορυφαίας αρένας στη χώρα από το εγκεκριμένο περιοδικό Pollstar για συναυλίες και περιοδείες, και μάλιστα αυτό έχει συμβεί τρεις φορές, το 2014, το 2017 και το 2023.

Η Quantum338 που αποτελεί το πλέον πρόσφατο απόκτημα του χώρου, ενώνει τις δύο υπάρχουσες και αναβαθμισμένες DiGiCo SD12-96, μαζί με ένα SD-Rack, SD-MiNi Rack, D-Rack και τρία SD-Nano Rack. Όλα τους προέρχονται από τη Spectrum Sound που ανέλαβε και την εγκατάσταση και σετάρισμα των μίξερ.

Η νέα Quantum338 ανέλαβε με το καλημέρα καθήκοντα FOH, ενώ η μία SD12 χρησιμοποιείται ως router/hub/mixer για το δωμάτιο ελέγχου εκπομπής και η άλλο ως βοηθητικός μίκτης, σε συνδυασμό με το D-Rack και αναπτύσσεται όπως απαιτείται γύρω από το χώρο, συμπεριλαμβανομένης της μίξης οθονών στην πλατφόρμα της μπάντας/σκηνής.
Δύο Orange Box MADI βρίσκονται επίσης στον ίδιο βρόχο Optocore με τις κονσόλες και τα Racks.

Η Bridgestone Arena, η οποία ήταν επίσης υποψήφια για το βραβείο Arena of the Year του 2024 της Pollstar, έχει 15 συνεχόμενες και συνολικά 19 υποψηφιότητες για το Βραβείο Arena of the Year του περιοδικού.
«Έχουμε κονσόλες DiGiCo εδώ από το 2018, οι οποίες έχουν γίνει το πρότυπο για συναυλίες παντού και όπως ξέρετε το Nashville είναι η απόλυτη μουσική πόλη», λέει ο Jacob Lutz, Διευθυντής Τεχνικών Επιχειρήσεων για τη Bridgestone Arena και το Nashville Predators.

«Η Quantum338 θεωρούμε ότι αλλάζει το παιχνίδι στη ζωντανή μουσική, ενώ και οι κονσόλες SD12, τις οποίες αναβαθμίσαμε σε 96 εισόδους πέρυσι, έχουν αποδειχθεί εξαιρετικές και στις εφαρμογές μετάδοσης, ενώ με δεδομένο ότι βρίσκονται δικτυωμένες στο ίδιο fiber loop, έχουμε υψηλό redundancy και πλήρη διασυνδεσιμότητα και ασφάλεια για ότι κι αν συμβεί.
Παράλληλα, ένα Orange Box βρίσκεται στο Τεχνικό Κέντρο Επιχειρήσεων και το άλλο είναι η σύνδεσή μας στους χώρους που παρκάρουν τα OB vans για τις ζωνατανές μεταδώσεις αγώνων και μέσω αυτού μπορούμε να τους δώσουμε άμεσα όποια έξοδο χρειάζονται.
Οταν η μετάδοση είναι αναλογική, όπως συμβαίνει για τα περιφερειακά αθλητικά δίκτυα, το SD-MiNi Rack στο dock μας παρέχει την κατάλληλη συνδεσιμότητα.
Για μεγαλύτερες εκπομπές, όπως το NHL Draft, μπορούμε απλώς να παραδώσουμε μια ροή MADI και μπορούν να πάρουν όποιες πηγές ήχου χρειάζονται από FOH, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας δρομολόγησης της ενδοεπικοινωνίας μέσω αυτού.
Η ευελιξία που προσφέρει η υποδομή της DiGiCo σε εμάς και στους συνεργάτες μας είναι απίστευτη»... αναφέρει ο Jacob Lutz.

Περισσότερες πληροφορίες για τις κονσόλες και τα προϊόντα της DiGiCo θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση