Διαφήμιση
Τετάρτη, 14 Φεβρουάριος 2024 12:45

Η Shure πρωταγωνίστησε στα 66α βραβεία GRAMMY

Σε Ζωντανή μετάδοση από την Crypto.com Arena του Λος Άντζελες τα φετινά 66α βραβεία GRAMMY με  οικοδεσπότη τον Trevor Noah, ήταν πιο εντυπωσιακά από κάθε άλλη φορά. Και φέτος, η εξειδικευμένη ομάδα παραγωγής εμπιστεύτηκε την ασύρματη τεχνολογία της Shure για να διασφαλίσει αψεγάδιαστη λήψη και  εξαιρετικό ήχο όπως δήλωσε ο Michael Abbott, υπεύθυνος Παραγωγός Ήχου για τα GRAMMY Αwards.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ίδιος "η ασύρματη ψηφιακή τεχνολογία Axient της Shure προσφέρει ήχο υψηλής ποιότητας και κορυφαία αξιοπιστία σε μετάδοση και λήψη, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για την τελετή απονομής των βραβείων».
Για την αψεγάδιαστη λήψη και μετάδοση του ήχου της μεγαλύτερης βραδιάς της μουσικής βιομηχανίας παγκοσμίως, σε περίπου 16,9 εκατομμύρια θεατές, μια ομάδα βετεράνων του κλάδου, συμπεριλαμβανομένου του Michael Abbott, χρησιμοποίησε 28 κανάλια Shure Axient Digital Wireless Microphone System και οκτώ κανάλια Axient Analog. Οι καλλιτέχνες χρησιμοποίησαν τα in-ear monitoring συστήματα PSM 1000 της Shure, με συνολικά 190 bodypacks της Shure να χρησιμοποιούνται καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

 Το συντονισμό και την ομαλή συχνοτική λειτουργία των συστημάτων, στο ήδη ‘πυκνό’ και ‘δύσκολο’ σε ελεύθερες & καθαρές συχνότητες κέντρο του Λος Άντζελες, ανέλαβε ο Stephen Vaughn, RF Coordinator της Soundtronic, με τη συνδρομή των συστημάτων Axient Digital και του Wireless Workbench, για το οποίο δήλωσε ότι: "εργαλεία, όπως το Wireless Workbench, μου δίνουν αξιόπιστο έλεγχο και ευελιξία στο απαιτητικό RF περιβάλλον του LA".
O Jamie Pollock, ήταν ο Front of House ηχολήπτης των 66ων βραβείων GRAMMY, ο οποίος αναφέρθηκε στην αξιοπιστία των μικροφώνων και των ασύρματων συστημάτων της Shure.
Το crew του ήχου, εκτός από τους προαναφερθέντες περιελάμβανε τον Tom Holmes (Broadcast A1), τους Eric Schilling και John Harris, καθώς και τον FOH Production Mixer & ATK Project Manager Jeff Peterson.

Πολλοί καλλιτέχνες επέλεξαν να εμφανιστούν με μικρόφωνα της Shure, συμπεριλαμβανομένων των SM58, 565SD, καθώς και το Shure KSM11.

Πιο συγκεκριμένα, η Dua Lipa χρησιμοποίησε ένα Shure KSM1, το ίδιο και η Olivia Rodrigo που χρησιμοποίησε επίσης το KSM11 κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της επιτυχίας της, "Vampire".
Ερμηνεύοντας το βραβευμένο τραγούδι της «Flowers», η Miley Cyrus χρησιμοποίησε ένα Shure 565SD, ενώ η SZA εμπιστεύτηκε επίσης ένα κλασικό μικρόφωνο της Shure, το SM58.
Οσον αφορά τους U2, αυτοί ‘γιόρτασαν’ την ολοκλήρωση των εμφανίσεώ τους στην περίφημη ‘Σφαίρα’ του Las Vegas όπου χρησιμοποίησαν τα Shure Axient και τις κλασικές κάψες SM58.

Για τα βραβεία GRAMMY "In Memoriam", οι Jon Baptiste, Annie Lenox και Stevie Wonder εμπιστεύθηκαν τα μικρόφωνα SM58.
Ο Burna Boy ανέβηκε στη σκηνή με ένα κόκκινο Shure KSM8, ενώ Trevor Noah ‘ταξίδεψε’ το κοινό με ένα ασύρματο Shure KSM9.
Τέλος, ο θρυλικός Billy Joel ερμήνευσε το νέο του σινγκλ (το πρώτου του μετά από 30 χρόνια), "Turn the Lights Back On", στο κοινό των βραβείων GRAMMY, τραγουδώντας με SM58.

Επιπλέον, στις εμφανίσεις, των Billie Eilish, Tracey Chapman και Luke Combs, χρησιμοποιήθηκε η ασύρματη τεχνολογία Axient Digital της Shure και τα αντίστοιχα προϊόντα, που παρείχαν οι εταιρίες ATK και Soundtronics. Η ATK παρείχε επίσης IEM, καθώς και RF για όλα τα μικρόφωνα.

Είμαστε ευγνώμονες που χρησιμοποιήθηκε εξοπλισμός της εταιρίας μας από την ταλαντούχα ομάδα παραγωγής και από τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στα 66α βραβεία GRAMMY», δήλωσε η Jenn Liang-Chaboud, Διευθύντρια Σχέσεων Ψυχαγωγίας, της Shure.

Αναλυτικά την παρουσία της Shure στα φετινά βραβεία Grammy μπορείτε αν την δείτε εδώ, ενώ περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Shure, θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία SOUNDMAZE Ευθυμιάδης…

Επαφή
SOUNDMAZE - Ευθυμιάδης
τηλ.210-654 7730


Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση