Διαφήμιση
Τρίτη, 09 Ιανουάριος 2024 14:43

G LED Solutions από την LG

Από τo επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) Ελλάς, λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου για τις νέες LG LED λύσεις…

Δελτίο Τύπου – b2b LG Electronics
«Οι LG LED λύσεις προσφέρουν δυνατότητες προβολής που προσαρμόζονται ακριβώς στις ανάγκες κάθε εφαρμογής, ανεξαρτήτως μεγέθους και υλοποίησης. Από ένα meeting room μέχρι ένα στάδιο, τα προϊόντα LG LED Solutions παρέχουν αξιόπιστες λύσεις απεικόνισης, με σειρές οθονών ειδικά σχεδιασμένες τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους.

Εάν επιθυμείτε να μετατρέψετε ένα κατάστημα λιανικής σε έναν μοναδικό προορισμό, η σειρά Compact Series διαθέτει επιλογές τόσο για την βιτρίνα όσο και τους εσωτερικούς χώρους, με υψηλή φωτεινότητα, διασφαλίζοντας άψογη ποιότητα εικόνας ακόμα σε σημεία με έντονη ηλιοφάνεια. Επίσης η δυνατότητα τοποθέτησης σε γωνιακές επιφάνειες 90°, θα προσφέρει ενιαίο περιεχόμενο και μοναδική αισθητική.

Επιπλέον, η LG, αντιλαμβανόμενη την πολυπλοκότητα των συγχρόνων επιχειρήσεων, διαθέτει τη σειρά LED All-in-One (136", 163", 171") για αίθουσες συναντήσεων, αίθουσες διοικητικών συμβουλίων και αμφιθέατρα. Ποτέ η χρήση ενός LED Wall δεν ήταν πιο απλή, αφού το All-in-One μπορεί να το διαχειριστεί κάποιος μόνο με ένα τηλεκοντρόλ, χωρίς ειδικές γνώσεις και απλά να συνδέσει το laptop του και να ξεκινήσει την παρουσίαση.

Δώρο η άδεια χρήσης του SuperSign CMS για ένα έτος
Το λογισμικό απομακρυσμένης διαχείρισης LG SuperSign CMS δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας και διαχείρισης ψηφιακού περιεχομένου από απόσταση, κάνοντας πιο αποδοτική τη λειτουργία της επιχείρησης. Η LG Business Solutions Ελλάδος προσφέρει την άδεια χρήσης του λογισμικού LG SuperSign CMS για ένα χρόνο για παραγγελίες μέχρι 29/02/2024.

Για Live Demo μπορείτε να επικοινωνήστε εδώ…

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το b2b τμήμα της LG Ελλάδος…

Επαφή
LG Electronics Business Solutions

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση