Διαφήμιση
Τετάρτη, 23 Αύγουστος 2023 16:05

Η Timber Tones στην Panditec

Η Timber Tones κατασκευάζει πολυτελείς πένες κιθάρας από το 2009. Μέσα σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα έχει αναπτύξει τη  μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων από επιλογή φυσικών ανακυκλώσιμων υλικών.
Η  Timber Tones χρησιμοποιεί τα τονικά χαρακτηριστικά των φυσικών υλικών για να βοηθήσει τον κιθαρίστα, να συντονίσει τον τόνο της κιθάρας του.
Όλα τα υλικά της εταιρίας προέρχονται από υπολείμματα πρώτων υλών οικολογικής προέλευσης . Για παράδειγμα, οι δερμάτινες επιλογές κιθάρας για Ukulele είναι κατασκευασμένες από κομμένα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή ιμάντων κιθάρας. Ο έλεγχος της οικολογικής κατάστασης όλων των υλικών μας γίνεται μία φορά το χρόνο βάσει της συνθήκης CITES για να διασφαλιστεί η μέγιστη δυνατή φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Η Timber Tones είναι ο μόνος κατασκευαστής πολυτελών Guitar Pick που πωλείται σε περισσότερα από 5000 καταστήματα μουσικής, καταστήματα κιθάρας και ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου παγκοσμίως.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Timber Tones θα σας δώσουν στην εταιρία Panditec Τεχνική Εμπορική ΙΚΕ, του Τάσου Πανδή.

Επαφή Panditec Τεχνική Εμπορική ΙΚΕ
τηλ 2130887347
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση