Διαφήμιση
Τρίτη, 19 Μάρτιος 2024 14:17

Η Robe απέκτησε την LSC Control Systems

«Το να έχουμε τα συστήματα διανομής ισχύος (PD) της LSC στην ομάδα «Robe Business» ήταν κάτι απολύτως λογικό μετά την απόκτηση της Avolites τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους», εξήγησε ο διευθύνων σύμβουλος της Robe, Josef Valchar.

«Είμαστε χαρούμενοι που προέκυψε αυτή η ευκαιρία – είναι εξαιρετικά συναρπαστική και προσβλέπουμε σε μια μακρά και θετική συνεργασία. Θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε τις καλύτερες ολοκληρωμένες λύσεις φωτισμού και ελέγχου με το κλειδί στο χέρι στους πελάτες μας και αυτοί με τη σειρά τους στους πελάτες τους, καθώς και σε έργα σε όλους τους τομείς». Η εξαγορά αυτή προσθέτει στη Robe μια ακόμα κατασκευαστική βάση στην Αυστραλία, εκτός από τις εγκαταστάσεις της στην κεντρική Ευρώπη και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της LSC, Gary Pritchard, δηλώνει εξίσου ενθουσιασμένος: «Η LSC θα αποκτήσει πρόσβαση σε μεγαλύτερες επενδύσεις και πόρους και, δουλεύοντας μέσω του παγκόσμιου δικτύου διανομής της Robe, μπορούμε να φτάσουμε σε ακόμα μεγαλύτερες και διαφορετικές αγορές»

Η LSC, η οποία ξεκίνησε πριν από 40+ χρόνια στη Μελβούρνη, έχει εξελιχθεί σε ένα αξιόπιστο και εξειδικευμέο brand, θα συνεχίσει να λειτουργεί ακριβώς όπως και τώρα.
Ο Gary Pritchard τέλος επισήμανε ότι η κίνηση αυτή επιβεβαιώνει την αξία της εταιρείας και είναι προφανές ότι η LSC θα συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει ακόμα καλύτερα στο μέλλον…

ΥΓ. Στη φωτογραφία ο Josef Valchar της Robe (αριστερά) με τον Gary Pritchard της LSC…

Επαφή
Robe

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση