Διαφήμιση
Τρίτη, 23 Απρίλιος 2024 01:31

Συστήματα της TW Audio στο νέο ΒΟΤΟΧΕ

Από την εταιρία Digikal λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με την ηχητική εγκατάσταση του νέου ΒΟΤΟΧΕ Club & Restaurant της Αθήνας…

Δελτίο τύπου - Digikal
«Το BÓTOXE είναι το νέο Club & Restaurant της Αθήνας που έχει γίνει ορόσημο για τους λάτρεις της μουσικής και της νυχτερινής ζωής.
Έπειτα από τους απαραίτητους ελέγχους και μετρήσεις πριν και μετά την εγκατάσταση, ο χώρος εξοπλίστηκε με υπερσύγχρονα συστήματα ήχου
της Γερμανικής εταιρίας TW Audio, τα οποία απογειώνουν τα ζωντανά DJ sets από κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς DJ δημιουργώντας μία μοναδική μουσική εμπειρία.
Στον κύριο χώρο του club τοποθετήθηκαν 6x T24N δορυφόροι για την ομοιόμορφη ηχητική κάλυψη της αίθουσας. Τα 6x subwoofer Β30 υβριδικού σχεδιασμού 2x15" με εύρος συχνοτήτων 35-200Hz συμπληρωματικά με τα 3x subwoofer BSX 2x21" με εύρος συχνοτήτων 27-120Hz σε διάταξη cardio, εξασφαλίζουν άριστη απόδοση των χαμηλών συχνοτήτων.
Στους χώρους του εστιατορίου τοποθετήθηκαν 12x περιφερειακά ηχεία M10 10", 6x στον εσωτερικό και 6x στον εξωτερικό χώρο αντίστοιχα. Την εξαιρετική ακουστική ολοκληρώνουν 4x subwoofer B18 σχεδιασμού bandpass 18" στους χώρους του εστιατορίου».

Περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα της Γερμανικής εταιρίας TW Audio θα σας δώσουν στην εταιρία Digikal.

Επαφή
Digikal

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση