Διαφήμιση
Δευτέρα, 04 Μάρτιος 2024 14:20

Nέο εργοστάσιο για τη Shure

Η νέα μονάδα παραγωγής θα αυξήσει τις παραγωγικές δυνατότητες της εταιρείας, ενώ παράλληλα η εν λόγω μονάδα βρίσκεται στην αρχική τοποθεσία που είχε δημιουργηθεί από τον ιδρυτή της εταιρείας S.N. Shure στη δεκαετία του 1980. Μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Shure και εκτελεστικό προσωπικό, παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της νέας εγκατάστασης στο Juárez.
Η παραγωγή στο πρώτο εργοστάσιο στο Juárez που ιδρύθηκε από τον S.N. Shure, ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου 1984 με 10 συνεργάτες σε ένα ενοικιαζόμενο κτίριο. Η εταιρεία μετέφερε τις δραστηριότητές της σε μια νέα εγκατάσταση που ανήκει στην Shure το 1990, ενώ το 2004, επέκτεινε το χώρο του εργοστασίου κατά 15.000 τετραγωνικά πόδια. Δυο χρόνια αργότερα (2006), η επέκταση συνεχίστηκε με τη μονάδα παραγωγής να ανέρχεται πλέον στα 21.000 τετραγωνικά.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Shure, Chris Schyvinck και ο διευθυντής του εργοστασίου της Juárez, Juventino Herrera, απηύθυναν χαιρετισμό και μια σύντομη επισκόπηση του έργου της εταιρίας.
«Έχουμε μια μακρά και επιτυχημένη ιστορία εδώ και θέλουμε να συνεχίσουμε να αξιοποιούμε αυτήν την κληρονομιά, καθώς υποστηρίζουμε τους πελάτες μας», λέει ο Jamie Griffin, senior VP and chief supply chain officer. "Η ομάδα στο Juárez αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό μέρος της οικογένειας της Shure και με την προσθήκη αυτής της νέας εγκατάστασης, η ιστορία της Shure θα συνεχιστεί εδώ για πολλά ακόμα χρόνια".
Το θρυλικό μικρόφωνο SM58 κατασκευάζεται στο Juárez, καθώς και οι γραμμές Microflex και BETA. Επίσης, εδώ κατασκευάζεται το 55SH και πολλά ασύρματα προϊόντα της εταιρίας όπως τα ULX-D, QLX-D, Axient Digital και άλλα πολλά. Μέσα στην επόμενη δεκαετία, η αναβάθμιση της νέας εγκατάστασης αναμένεται να προσθέσει έως και 500 νέους συνεργάτες.

«Επεκτείνοντας την παρουσία μας στο Juárez, μπορούμε να ενισχύσουμε την παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού μας, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα μας φτάνουν στα χέρια των πελατών μας γρήγορα και απρόσκοπτα», προσθέτει ο Schyvinck. «Αυτή η πρόσθετη ικανότητα παραγωγής θα μας επιτρέψει να ανταποκριθούμε στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών, συνεργατών και αντιπροσώπων μας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται».

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Shure, θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία SOUNDMAZE Ευθυμιάδης

Επαφή
SOUNDMAZE - Ευθυμιάδης
τηλ.210-654 7730



Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση