Διαφήμιση
Παρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2024 22:16

Η επετειακή ISE 2024 σπάει όλα τα ρεκόρ!

Στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις του Fira de Barcelona Gran Via, η φετινή 20ή ISE προσέλκυσε 73.891 μοναδικούς επαληθευμένους επισκέπτες από 162 χώρες, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ στην 20ετή ιστορία της διοργάνωσης και αντιπροσωπεύει αύξηση κατά 27% σε σχέση με την περυσινή (2023) διοργάνωση.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, είναι χαρακτηριστικό ότι την Τετάρτη (31 Ιανουαρίου) η έκθεση είχε 51.617 επισκέπτες, που ήταν ο υψηλότερος αριθμός επισκεπτών σε μια μέρα, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ κατά σχεδόν 22%.

Ο συνολικός αριθμός εγγραφών έφτασε τις 95.396 με 172.627 επισκέψεις το τετραήμερο. Ο αριθμός των συμμετεχόντων για την Παρασκευή (τελευταία ημέρα της έκθεσης) ήταν 24.528, ρεκόρ για την έκθεση από τότε που η διοργάνωση έγινε 4ήμερη.

Παράλληλα, η έκθεση συγκέντρωσε τον υψηλότερο αριθμό εκθετών με 1.408 εκθέτες, ενώ οι εκθέτες κατέλαβαν τον μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο από κάθε άλλη φορά (82.000 τ.μ. καθαρού εκθεσιακού χώρου).

Στην ISE 2024 εκθέτες από όλο τον κόσμο παρουσίασαν λύσεις αιχμής και προηγμένες τεχνολογίες απ’ όλους τους κλάδους του AV, καθώς και immersive συστήματα ήχου kai έξυπνα εργαλεία αυτοματισμού και συνεργατικής επικοινωνίας. Η τεράστια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών αντανακλούσε τη δέσμευση του κλάδου να ξεπεράσει τα όριά του και να βελτιώσει τις εμπειρίες των χρηστών.

Ο Mike Blackman, Διευθύνων Σύμβουλος της Integrated Systems Events σχολίασε: "Στο περίφημο ταξίδι 20 χρόνων της ISE, γίναμε μάρτυρες της τεράστιας δύναμης της καινοτομίας και της συνεργασίας στην κοινότητά μας. Το ISE 2024 όχι μόνο αντικατοπτρίζει τις τεχνολογίες αιχμής που καθορίζουν τον κλάδο μας, αλλά αποτελεί και απόδειξη του διαρκούς πνεύματος της δημιουργικότητας και της συναδελφικότητας. Καθώς γιορτάζουμε αυτό το ορόσημο, μαζί με τους συνιδιοκτήτες μας AVIXA και CEDIA ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη δέσμευσή μας να είμαστε μια παγκόσμια πλατφόρμα για τους επαγγελματίες του κλάδου."
Το εκπαιδευτικό στοιχείο της ISE 2024 επίσης κυμάνθηκε σε υψηλότατο επίπεδο. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε σημαντικές συζητήσεις και παρουσιάσεις, και να αποκτήσουν ουσιαστική γνώση ώστε να παραμείνουν μπροστά στον ταχέως εξελισσόμενο αυτό κλάδο.

Ο εορτασμός της 20ης επετείου της ISE προσέδωσε μια ιδιαίτερη πινελιά στην εκδήλωση. Αναμνηστικές εκδηλώσεις, αναδρομικές εγκαταστάσεις όπως το ISE Time Tunnel και Vintage Audio Museum, και οι ευχαριστίες πρωτοπόρων της βιομηχανίας τόνισαν το απίστευτο ταξίδι της ISE. Ολο αυτό δημιούργησε μια αίσθηση νοσταλγίας, ενώ παράλληλα υπογράμμισε την ανθεκτικότητα και την προσαρμοστικότητα του κλάδου απέναντι στην τεχνολογική εξέλιξη.

Η ISE επιστρέφει στη Βαρκελώνη μεταξύ 4 - 7 Φεβρουαρίου 2025.

Επαφή
ISE

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση