Διαφήμιση
Παρασκευή, 26 Ιανουάριος 2024 10:38

Συνεργασία d&b audiotechnik και L-Acoustics

Η d&b audiotechnik και η L-Acoustics ανακοίνωσαν ότι ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία για την προώθηση τεχνολογιών και εργαλείων, με το πρώτο αποτέλεσμα της συμμαχίας να αφορά την από κοινού ανάπτυξη μιας πλατφόρμας λογισμικού σχεδιασμένης για τη βελτιστοποίηση της διαμόρφωσης και της διαχείρισης των δικτύων Milan AVB.

Γεννημένη από την κοινή δέσμευση των εταιρειών στο πλαίσιο της Avnu Alliance, η νέα πλατφόρμα λογισμικού προορίζεται να αντιμετωπίσει ορισμένες από τις προκλήσεις που αποθαρρύνουν αυτήν τη στιγμή την ευρεία υιοθέτηση της τεχνολογίας ανοιχτής δικτύωσης Milan AVB. Το λογισμικό ως γνωστό είναι ‘ουδέτερο’, χωρίς επιβάρυνση και χωρίς δεσμούς επωνυμίας για να συμβάλει στην περαιτέρω ενίσχυση της καθολικής αποδοχής της κοινής πλατφόρμας.
Και οι δύο εταιρείες δηλώνουν ότι πιστεύουν στην αξιοπιστία και την υψηλή απόδοση της πλατφόρμας Milan AVB και αμφότερες δίνουν έμφαση στη συλλογική ανάπτυξη της βιομηχανίας.

Η L-Acoustics και η d&b audiotechnik συνεργάζονται επίσης σε ένα ακόμα project, το SoundPLAN, για το θέμα της επίδρασης του θορύβου kai εργάζονται για τον καθορισμό μιας μορφής ανταλλαγής λογισμικού μεταξύ των κατασκευαστών ήχου και του λογισμικού προσομοίωσης περιβαλλοντικού θορύβου. «Οι δύο εταιρείες μας έχουν η καθεμία ξεχωριστές προϊοντικές προτάσεις για τους πελάτες μας και θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τον υγιή ανταγωνισμό μεταξύ μας. Ωστόσο, είμαστε επίσης ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε σε τεχνικά πρότυπα που θα προσφέρουν αξία στον κλάδο μας», λέει ο Amnon Harman, Διευθύνων Σύμβουλος της d&b audiotechnik.
«Αυτή η νέα μορφή ανταγωνισμού από τη μία πλευρά και συνεργασίας από την άλλη πλευρά, έχει ως αποτέλεσμα προϊόντα υψηλότερης ποιότητας, ταχύτερους χρόνους ανάπτυξης και καλύτερη λειτουργικότητα για όλους τους πελάτες μας».

«Αυτή η πρωτοποριακή συνεργασία υπογραμμίζει την κοινή μας δέσμευση για την προώθηση της τεχνολογίας που βελτιώνει τη ροή εργασίας και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που συνδέει καλλιτέχνη και κοινό, καθώς και ένα νέο πλαίσιο ευελιξίας για τους επαγγελματίες του audio και χρήστες των προϊόντων και τεχνολογιών μας», προσθέτει ο Hervé Guillaume, Διευθύνων Σύμβουλος του L-Acoustics Group. «Τα project τα οποία από κοινού αναπτύσσουμε θα δημιουργήσουν οφέλη για ολόκληρη τη βιομηχανία, ενισχύοντας τη συλλογική μας δύναμη».
Το Milan Manager θα παρουσιαστεί επίσημα στην επόμενη έκθεση InfoComm 2024 τον προσεχή Ιούνιο.

Επαφή
d&b audiotechnik

L-Acoustics


Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση