Διαφήμιση
Κυριακή, 21 Απρίλιος 2024 11:13

Audio & Vision’s Weekly News

Από την Audio & Vision λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση για τα νέα της εταιρίας (και των οίκων που αντιπροσωπεύει και συνεργάζεται) για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε. Ιδού τα σημαντικότερα από αυτά…

15/4 AIR1 by DPA
Όταν δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε τη Μητέρα Φύση, εμπιστευτείτε το κιτ σας!
Το AIR1 από την DPA Microphones είναι ένα μοναδικό, γενικής χρήσης miniature fur windscreen για lavalier και headset mics με patent-pending σχεδιασμό, το οποίο εγγυάται γρήγορη τοποθέτηση, εξαιρετικά αποτελεσματική και σταθερή προστασία από τον άνεμο και απαράμιλλη ακουστική διαφάνεια.
Μάθετε τα πάντα για το AIR1
Σελίδα FB 


1
6/4 Breaking Boundaries with DIRECTOUT Σας παρουσιάζουμε πρωτοποριακές καινοτομίες ήχου από την DirectOut:
Η αναβάθμιση MADI4.SRC.IO και PRODIGY.MX θέτουν νέα πρότυπα στη βιομηχανία!
Με τέσσερις θύρες MADI το καθένα, τα MADI4.SRC.IO και MADI4.IO, προσφέρουν εντυπωσιακές 256 εισόδους και 256 εξόδους στα 48kHz, ιδανικά για επαγγελματικές εφαρμογές ήχου. To module MADI4.SRC.IO φέρνει υπερσύγχρονο sample rate conversion (HD SRC) για απαράμιλλη ποιότητα ήχου και ευελιξία, ενώ τo module MADI4.IO προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική επιλογή για synchronous MADI setups.
Η αναβάθμιση PRODIGY.MX φέρνει ένα πλήθος νέων χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένου ενός matrix mixer 64x64 και 64 flex channels, ενισχύοντας τη χρησιμότητα και την αξιοπιστία.
Ο Claudio Becker-Foss, CTO της DirectOut, σχολίασε σχετικά με την εισαγωγή των νέων modules και την αναβάθμιση του PRODIGY.MX: "Με αυτές τις νέες εξελίξεις, συνεχίζουμε να προσφέρουμε καινοτόμες και ευέλικτες λύσεις για επαγγελματικές εφαρμογές ήχου. Αυτή η αναβάθμιση επεκτείνει τις δυνατότητες του PRODIGY.MX πολύ πέρα από αυτό που συνήθως περιμένετε από μια συσκευή υποδομής. Πιστεύουμε ότι αυτές οι βελτιώσεις θα ανεβάσουν τον πήχη στον κλάδο και θα βοηθήσουν τους πελάτες μας να υλοποιήσουν τα δημιουργικά τους οράματα".

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το άρθρο
Δείτε όλα τα προϊόντα της DirectOut
Σελίδα FB


17/4
Grid Solutions by ADMIRAL STAGING
Το Nederlands Openluchtmuseum στο Άρνεμ άνοιξε τις πόρτες του νέου πολυλειτουργικού εκθεσιακού του χώρου. Για τις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου ήταν απαραίτητο να βρεθεί ένα ευέλικτο σύστημα στερέωσης για τα φωτιστικά, καθώς οι εκθέσεις αλλάζουν τακτικά. H Admiral Staging ήταν εκεί για να δώσει τη λύση! Εγκαταστάθηκαν δέκα σωλήνες Grid μήκους 22 μέτρων για να εξασφαλιστεί η τέλεια τοποθέτηση των φωτιστικών σε κάθε παρουσίαση.
Για το έργο αυτό επιλέχθηκαν οι νέοι σωλήνες Grid της Admiral Staging με επίστρωση Pantsercoating που προσφέρει πρόσθετη προστασία από σημάδια φθοράς. Με κομψή εμφάνιση και ματ φινίρισμα, οι σωλήνες δένουν όμορφα με την οροφή για μια τακτοποιημένη εγκατάσταση.

Δείτε όλα τα προϊόντα της Admiral Staging ΕΔΩ και επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τη λύση που σας ταιριάζει!
Σελίδα FB


18/4
Windbubble PRO by BUBBLEBEE INDUSTRIES
Το Windbubble PRO από την Bubblebee Industries - Η απόλυτη προστασία από τον άνεμο για το πανκατευθυντικό lavalier μικρόφωνο σας. Πείτε αντίο στη χαλαρή προστασία από τον άνεμο με την ασφαλή λαστιχένια βάση του The Windbubble PRO που διατηρεί το μικρόφωνό σας στην τέλεια θέση κάθε φορά!
Σε αντίθεση με τις σκληρές πλαστικές βάσεις, αυτή η ειδική λαστιχένια βάση απορροφά τους κραδασμούς και σταματά τη μεταφορά κραδασμών στην κάψουλα του μικροφώνου σας.
Αποκτήστε επαγγελματικό ήχο για κάθε σενάριο. Το Windbubble PRO διατίθεται σε ένα μοντέλο Standard για διακριτική προστασία από τον άνεμο και ένα μοντέλο EXTREME για μέγιστη προστασία από τον άνεμο. Ενσωματώνεται σε κάθε περιβάλλον με 4 χρώματα για να επιλέξετε (μαύρο, γκρι, μπεζ και λευκό).  ιατίθεται σε 4 διαφορετικά μεγέθη για να ταιριάζει στα πιο δημοφιλή μικρόφωνα lavalier, head-worn ή field recording.

Μάθετε περισσότερα για το The Windbubble PRO χρησιμοποιώντας τoν παρακάτω σύνδεσμο
σελίδα FB


19/4
PIXERA in Action in NETFLIX’S CROOKS
Πώς μπορεί ένα απλό νόμισμα να πυροδοτήσει μια μνημειώδη σύγκρουση μεταξύ των συμμοριών της Ευρώπης; Η νέα σειρά του Netflix "Crooks" εμπνέει με συναρπαστικά σκηνικά, γρήγορες καταδιώξεις και πνευματώδεις ανατροπές.
Ευχαριστούμε τον TD Adrian Weber, τον TD Lauritz R., τον διευθυντή στούντιο Benjamin Samuel, τον διευθυντή στούντιο Florian Schlecht και όλη την ομάδα της ICT AG και της Halostage που έβαλαν τον PIXERA της AV Stumpfl στη δράση.

Το Crooks αξίζει να το δείτε ΕΔΩ...
Δείτε τους PIXERA
Σελίδα FB


Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση