Διαφήμιση
Τρίτη, 17 Οκτώβριος 2023 00:18

Συνεργασία Audio & Vision και Sound Devices…

Από την εταιρία Audio & Vision λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με τη συνεργασία της εταιρίας με την Sound Devices…

Δελτίο τύπου - Audio & Vision
«Η Sound Devices σχεδιάζει και κατασκευάζει επαγγελματικό εξοπλισμό ήχου για τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και πολλά άλλα. Η έδρα της βρίσκεται στο Wisconsin των ΗΠΑ ενώ διατηρεί γραφεία και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για πάνω από 20 χρόνια διατηρεί εμμονή για την ποιότητα, δέσμευση στην καινοτομία και αγάπη για τον καθαρό, δυναμικό ήχο.

Οι επαγγελματίες του ήχου χρησιμοποιούν τα προϊόντα της για να κάνουν μερικές από τις πιο απαιτητικές δουλειές στη βιομηχανία του ήχου. Έχουν χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό της Sound Devices στα πλατό βραβευμένων ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και ντοκιμαντέρ, όπως τα La La Land, The Revenant, Mad Max: Fury Road, Game of Thrones και πολλά άλλα. Ο εξοπλισμός της έχει ηχογραφήσει στα υψηλότερα βουνά του κόσμου, στις πιο καυτές ερήμους, στα υγρά τροπικά δάση και στα βάθη του ωκεανού. Με τα χρόνια, έγινε γνωστή για τη στιβαρή ανθεκτικότητα και την εξαιρετική απόδοση ήχου, ακόμη και στα πιο σκληρά περιβάλλοντα.

Η Cinema Audio Society (CAS) έχει απονείμει στον compact production mixer 633, στον field production mixer 664, στο φορητό σύστημα εγγραφής ήχου 788T-SSD, στον half-rack καταγραφικό ήχου 970, στο σύστημα τροφοδοσίας και ασύρματης σύνδεσης SL-6, στο καταγραφικό ήχου και USB interface MixPre-10T, στον φορητό mixer-recorder Scorpio και στη linear fader control surface fader CL-16 το σημαντικό βραβείο Technical Achievement Award. Έχει επίσης αναγνωριστεί από το Association of Motion Picture Sound (AMPS) και πολλές άλλες βιομηχανικές εκδόσεις και οργανισμούς.

Ο κος Άλκης Κότσιφας, Γενικός Διευθυντής της AUDIO & VISION, δήλωσε: “Είμαστε υπερήφανοι για τη νέα συνεργασία μας με τη Sound Devices. Οι λάτρεις του ήχου γνωρίζουν ότι η λήψη του καλύτερου ήχου στον κόσμο δεν είναι εύκολη υπόθεση ακόμα και με εξαιρετικό εξοπλισμό. Η Sound Devices με τα βραβευμένα προϊόντα της είναι πλέον διαθέσιμη στην AUDIO & VISION για να κάνει τη ζωή του επαγγελματία πιο εύκολη.”

Δείτε τη Sound Devices στην Audio & Vision...

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση