Διαφήμιση
Παρασκευή, 02 Φεβρουάριος 2024 14:03

Η L-Acoustics ενισχύει την πλατφόρμα L-ISA μέσω του λογισμικού Mixhalo Translate που υποστηρίζεται από real time AI…

Στα πλαίσια της έκθεσης ISE 2024, η L-Acoustics παρουσίασε τις νέες δυνατότητες της immersive πλατφόρμαw L-ISA, σε συνεργασία με το λογισμικό ροής ήχου Mixhalo Translate που υποστηρίζεται από AI σε πραγματικό χρόνο για υπηρεσίες διερμηνείας γλώσσας σε ζωντανές εκδηλώσεις και Live events.
Ο COO της Mixhalo, Corey LaPlante ανακοίνωσε την ενσωμάτωση του Mixhalo στην πλατφόρμα L-ISA, ενώ οι δυνατότητες του νέου λογισμικού παρουσιάστηκαν στην Έκθεση ISE 2024 στο Β4 του Hall 8.0 στη Fira Gran Via στην Βαρκελώνη.

Όπως είπαμε, το Mixhalo Translate συνδυάζει τις δυνατότητες ροής σε πραγματικό χρόνο με αρωγό την τεχνητή νοημοσύνη, σε ένα σχέδιο για να μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο παρέχονται οι υπηρεσίες διερμηνείας σε ζωντανές εκδηλώσεις. Οι συμμετέχοντες μπορούν να ακούσουν τη μετάφραση στη γλώσσα που επιθυμούν σε πραγματικό χρόνο μέσω AI, με τη χρήση των  smartphones και των ακουστικών του.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, η ποιότητα και η ακρίβεια των μεταφράσεων συγκρίνεται με τους ανθρώπους - διερμηνείς και μάλιστα δίχως την ανάγκη για πακέτα ήχου και ακουστικά.

Από το 2023, το Mixhalo έχει ενσωματωθεί στον επεξεργαστή L-Acoustics L-ISA Processor II. «Η φιλοξενία του πρωτοποριακού λογισμικού της Mixhalo στην πλατφόρμα L-ISA αντιπροσωπεύει έναν τεχνολογικό γάμο που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο στην αγορά», λέει ο Asher Dowson, διευθυντής διαχείρισης προϊόντων στην L-Acoustics. «Φέρνοντας επαναστατική μετάφραση AI και ροή ήχου υψηλής πιστότητας στη συσκευή σε μια ενσωματωμένη λύση, που ενεργοποιείται από τη νέα διεπαφή Mixhalo Control για τη διαμόρφωση και τη διαχείριση ροών, ξεκλειδώνει την εξατομίκευση του κοινού και τη δυνατότητα συμμετοχής για μια ολόκληρη σειρά από νέες εμπειρίες και μορφές εκδηλώσεων».

«Το Mixhalo Translate θα φέρει την επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι διοργανωτές εκδηλώσεων προμηθεύονται και παρέχουν υπηρεσίες διερμηνείας—και τον τρόπο με τον οποίο οι συμμετέχοντες έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο σε ζωντανές εκδηλώσεις», προσθέτει ο Corey Laplante, COO της Mixhalo, «Προσφέροντας περιεχόμενο που δημιουργείται από AI απευθείας στο τηλέφωνο του ίδιου του χρήστη και ακουστικά, έχουμε δημιουργήσει μια σύγχρονη λύση για τις σημερινές ζωντανές εκδηλώσεις.”

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην Omikron Electronics...

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση