Διαφήμιση
Παρασκευή, 01 Μάρτιος 2024 10:15

Pioneer DJ & AlphaTheta στην Omikron Electronics

Από την Omikron Electronics λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση για την αντιπροσώπευση των εταιρειών Pioneer DJ & AlphaTheta: One Through Music για την Ελληνική αγορά…

Δελτίο Τύπου - Omikron Electronics
«Η Omikron Electronics με χαρά ανακοινώνει την επίσημη αντιπροσώπευση των εταιρειών Pioneer DJ & AlphaTheta: One Through Music…

Το 1994, η Pioneer κυκλοφόρησε το πρώτο CDJ στον κόσμο, το CDJ-500, ένα CD σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση DJ, με λειτουργία live cue, looping, και δυνατότητα προσαρμογής του ρυθμού χωρίς αλλαγή του τόνου και ένα στοιχειώδες jog dial, ενώ παράλληλα παρουσίασε και ένα συνοδευτικό mixer DJ, το DJM-500 με ενσωματωμένα εφέ που μπορούσαν να συγχρονιστούν με το BPM της μουσικής.
30 χρόνια μετά από το πρώτο επαγγελματικό CD, η Pioneer DJ, συνεχίζει να σχεδιάζει και να παράγει καινοτόμες συσκευές DJ υψηλής ποιότητας, κάτω από την δημιουργική ομάδα της AlphaTheta.

Φέτος, θα κυκλοφορήσουν νέα προϊόντα, και με την επωνυμία της AlphaTheta, προϊόντα που θα γίνουν οδηγός για το μέλλον διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα και την καινοτομία που όλοι γνωρίζετε.
Αυτά τα νέα προϊόντα θα φέρουν το λογότυπο της μάρκας AlphaTheta, το οποίο συμβολίζει τη διαφορετικότητα και την ανάπτυξη, καθώς και τη συγχώνευση διαφορετικών ενεργειών που αντηχούν αρμονικά. Κοιτάζοντας μπροστά, οι μάρκες AlphaTheta και Pioneer DJ θα συνεχίσουν να μας προσφέρουν νέες εμπειρίες.

Εμείς στην Omikron Electronics, έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου οι ανάγκες διαθεσιμότητας επαγγελματικών προϊόντων Pioneer Dj για την Ελληνική αγορά να ομαλοποιηθούν σύντομα, ώστε όλοι να μπορούν να αποκτήσουν τα προϊόντα Pioneer Dj γρήγορα και στις νέες τιμές Ελληνικής αντιπροσωπίας.

Η πρώτη μεγάλη παραλαβή προϊόντων της Pioneer DJ είναι γεγονός, για αυτό επικοινωνήστε σήμερα με την Omikron Electronics, ή επισκεφθείτε τον δικτυακό μας χώρο για περισσότερες πληροφορίες».

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με την Omikron Electronics…

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση