Διαφήμιση
Τρίτη, 23 Ιούλιος 2013 12:46

Οι Mumford & Sons περιοδεύουν με Robe

Οι Mumford & Sons θεωρούνται ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ‘καυτά’ ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής αυτή τη στιγμή με εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις δίσκων, βραβεία Grammy και πολλές sold out τουρνέ, ενώ είναι αρκετά δημοφιλείς και στην Αμερική, καθώς παρότι Βρετανοί (και μάλιστα Λονδρέζοι) η μουσική τους αποτελεί ένα μελωδικό folk / pop υβρίδιο που τους καθιστά ιδιαίτερα αγαπητούς στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.
Οι Mumford & Sons στην τελευταία τους Αμερικανική περιοδεία χρησιμοποιούν φωτιστικά σώματα της Robe, τα οποία αποτέλεσαν επιλογή του LD, Ed Warren με τον οποίο συνεργάζονται. Ο Warren χρησιμοποιεί 16 x Robe ROBIN 600 LEDWashes και 14 x Robe ROBIN 1200 LEDWashes τα οποία τα έχει προμηθεύσει για τις ανάγκες της περιοδείας (όπως και τον υπόλοιπο εξοπλισμό) η Καναδική Solotech. Ολα αυτά μαζί με τον υπόλοιπο φωτιστικό εξοπλισμό που χρησιμοποιεί, τα χειρίζεται μέσα από μια Chamsys MagicQ 100 με δυο wings.
Περισσότερες πληροφορίες για τα φωτιστικά της Robe, θα σας δώσουν στην εταιρία Φ. Νάκας που αντιπροσωπεύει τη Robe στη χώρα μας...

Επαφή
Φ. Νάκας

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση