Διαφήμιση
Τετάρτη, 27 Μάρτιος 2024 21:05

Audio & Vision’s Weekly News

Από την Audio & Vision λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση για τα νέα της εταιρίας (και των οίκων που αντιπροσωπεύει και συνεργάζεται) για την προηγούμενη εβδομάδα. Ιδού τα σημαντικότερα από αυτά…

18/3 GreenGo Digital comes at #AVSeminardays
H GreenGo Digital έρχεται στο #AVSeminarDays της Audio & Vision!
H Audio & Vision, σε συνεργασία με την Green-Go Digital, σας προσκαλεί στο Customer Training, που θα πραγματοποιηθεί στο Showroom της Audio & Vision την Πέμπτη 4 Απριλίου, 10:00-17:00.
Το σεμινάριο θα διεξάγουν ο Henk-Jan Blok, Product Specialist Green-Go Digital με τη συνεργασία του Βασίλη Σκούρα (Audio Products Specialist @Audio & Vision). Επίσης θα παραστεί ο Silvio Cibien, International Sales Manager Green-Go Digital.
Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν πρώτοι, για τις δυνατότητες και τα τελευταία updates των συστημάτων GreenGo, αλλά και να πάρουν απαντήσεις από τους ειδικούς στο Q&A που θα ακολουθήσει. Εγγραφείτε ΕΔΩ και εξασφαλίστε τη θέση σας… FB σελίδα Audio & Vision


20/3 Windbubble from Bubblebee Industries gets a permanent pricedrop
Το Windbubble, η ίδια εξαιρετική ποιότητα, τώρα σε μόνιμα χαμηλότερη τιμή! 
Bubblebee Industries
Δείτε το ΕΔΩ...
FB σελίδα Audio & Vision


22/3 Snakes in the ceiling by Admiral Staging
Το Mustamäe Huvikool, μια σχολή χόμπι για μαθητές ηλικίας 4 έως 19 ετών, μετακόμισε σε νέο κτίριο το 2023 με τη βοήθεια του Εσθονού διανομέα της Admiral StagingProgear.
Η Progear παρέδωσε και εγκατέστησε με επιτυχία τα συστήματα ήχου και φωτισμού για τη νέα τοποθεσία. Για την εγκατάσταση αυτή, χρησιμοποίησαν διάφορα προϊόντα Admiral, συμπεριλαμβανομένων των οδηγών καλωδίων Snake, σετ κρέμασης φωτιστικών Freedom και προσαρμογείς ανάρτησης σε τράσσες. Το εύκολο στην εγκατάσταση Snake, λειτουργεί ομαλά με τους μηχανισμούς ανύψωσης, καθιστώντας δυνατό το ανεβοκατέβασμα των τρασσών χωρίς τον κίνδυνο κόμπων, εμπλοκών ή καταστροφής των καλωδίων.
Δείτε όλα τα προϊόντα της Admiral Staging ΕΔΩ
FB σελίδα Audio & Vision


Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση