Διαφήμιση
Τετάρτη, 01 Μάιος 2024 01:00

Ηρθε το Shure Nexadyne

Η Shure παρουσίασε το νέο Nexadyne, που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για τα μικρόφωνα φωνής της εταιρίας, όσον αφορά την ακρίβεια στη λήψη και αναπαραγωγή των φωνητικών. Το Nexadyne δεν είναι απλά ένα μοντέλο, αλλά μια πλατφόρμα δυναμικών μικροφώνων που ενσωματώνει την πρωτοποριακή τεχνολογία Shure Revonic Dual Transducer Technology. Το νέο μικρόφωνο διατίθεται με καρδιοειδή και υπερκαρδιοειδή πολικά διαγράμματα τα οποία και υποστηρίζει με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια, ενώ εξασφαλίζει το μέγιστο δυνατό noise reduction και την βέλτιστη αναπαραγωγή φωνητικών σε όλο το venue.
«Το Nexadyne είναι το επόμενο κεφάλαιο της θρυλικής ιστορίας της Shure ως ηγέτης και καινοτόμος στην τεχνολογία δυναμικών μικροφώνων», δήλωσε ο Nick Wood, Senior Director, Professional Audio Products της Shure, για να συμπληρώσει ότι «με την ενσωματωμένη επεξεργασία ακουστικού σήματος, η πλατφόρμα Nexadyne εγκαινιάζει μια νέα εποχή σύγχρονων ζωντανών εμφανίσεων που οι μηχανικοί και οι τραγουδιστές μπορούν να εμπιστεύονται κάθε βράδυ στη σκηνή».

Enter Revonic Technology
Για να προσφέρει όλα τα παραπάνω, η πλατφόρμα Nexadyne βασίζεται στην πατενταρισμένη, πρωτοποριακή τεχνολογία Revonic Dual Transducer της Shure, με την οποία ελαχιστοποιεί τον χρόνο και την προσπάθεια που απαιτείται από τους ηχολήπτες για να κάνουν τα ζωντανά φωνητικά των ερμηνευτών να ακούγονται εξαιρετικά μέσα στη μίξη.

Τα περισσότερα δυναμικά μικρόφωνα έχουν σχεδιαστεί με έναν μόνο μετατροπέα, που μετατρέπει τον ήχο σε ηλεκτρικό σήμα. Εδώ η καινοτόμος τεχνολογία Revonic της Shure εφαρμόζει δύο μετατροπείς που ταιριάζουν με ακρίβεια και συνεργάζονται για να παρέχουν μεγαλύτερο εύρος ακουστικής βελτιστοποίησης, μεγιστοποιώντας συγκεκριμένες συχνότητες και ελαχιστοποιώντας τον ανεπιθύμητο θόρυβο, ειδικά τον θόρυβο χειρισμού και τους μηχανικούς κραδασμούς. Αυτή η ενσωματωμένη επεξεργασία σήματος παρέχει ισχυρότερη έξοδο.

Μοντέλα και διαθεσιμόητα
Σύμφωνα με τη Shure, τα δυναμικά μικρόφωνα Nexadyne θα διατίθενται τόσο ως αυτόνομα δυναμικά vocal XLR μικρόφωνα, αλλά και ως ασύρματες κάψες. Οι τιμές τους θα ξεκινούν από τα $299 στις cardioid (NXN8/C) και supercardioid (NXN8/S) εκδόσεις, ενώ οι Nexadyne κάψες θα είναι διαθέσιμες από το προσεχές καλοκαίρι μαζί με κορυφαία ψηφιακά ασύρματα συστήματα όπως τα Axient Digital, ULX-D, QLX-D και SLX-D.

Τα ενσύρματα μικρόφωνα της σειράς Nexadyne διατίθενται σε μαύρο χρώμα, ενώ οι ασύρματες κάψες βγαίνουν σε μαύρο και νίκελ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα Nexadyne Vocal Mics μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ελληνική αντιπροσωπεία SOUNDMAZE Ευθυμιάδης…

Επαφή
SOUNDMAZE Ευθυμιάδης
τηλ.210-654 7730

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση